Ga op stap en ondek het Avontuur

bekijk alvast de mooiste plekjes van de Midi-Pyrénées

Op Avontuur in uw vakantie

klik op een afbeelding voor meer informatie

Tweede dienst

Klik hier en begin te typen. Eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque.

Derde dienst

Klik hier en begin te typen. Quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit.

Andorra

maak een tocht door de Pyreneeën en breng dan gelijk een bezoekje aan de staat Andorra waar u tax free kunt shoppen.
U moet hier wel op tijd voor vertrekken om zoveel mogelijk te kunnen genieten van de schitterende Pyreneeën en nog even door het luxe Andorra te kunnen wandelen.
paspoort of uw I.D. niet vergeten.
Let op ! Andorra heeft een kleine voorstad waar u even snel wat drank en rookwaar kunt inslaan maar is niet de grote hoofdstad van Andorra het is dan nog ongeveer 30 minuten rijden voor u bij de grote stad bent met de vele luxe winkels. 
Pas Op !! u word gecontroleerd aan de grens op de hoeveelheid drank en rookwaar.
check hieronder hoeveel u maximaal per persoon mag uitvoeren.


Wandelen en Fietsen voor jong en sportief

wij hebben 2 gratis mountenbikes voor u klaar staan  

bekijk hieronder waar de wandel en fietsroutes in onze omgeving liggen.

Leuke dorpjes dicht bij

collage

Kom in dit aangrijpende voorhistorische park de reconstructies ontdekken van het leven van                              onze verre voorouders op de plaatsen zelf waar ze geleefd hebben.                             ( dit prachtige park ligt op ongeveer 2 uur rijden vanaf uw vakantieverblijf ) ga via de rode knop naar de website van Grot bewoners in Rocdecazelle

Ook dit schitterende grotten compleks vind u op ongeveer 2 uurtjes rijden vanaf uw vakantiehuis, plan een hele dag om in dit gebied rond te wandelen er zijn meerdere grotten die u kunt bezoeken, maar vergeet dan zeker ook niet om rocemandour een bezoek te brengen.

Ook dit chateau ligt in dezelfde omgeving als de groten hierboven en is ook voor kinderen zeker de mooite waard om te bezoeken, check voor u gaat de website en maak alvast plannen welke route u het best kunt volgen om al deze mooie historische plaatje live te gaan bekijken.

Van de honderden kastelen in de Perigord, moet het kasteel van Reignac (onder monumentenzorg) de meest geheime, vreemdste en mysterieuze van allemaal zijn. Het werd gebouwd onder een rots klif en lijkt in de rots te zijn ingekapseld. Vanaf de buitenkant besef je niet hoe groot het binnen is. ( zeer de moeite waard voor een bezoekje ) check eerst de website