Padirac grotten

De langste grotten van Europa

Langs de rivieren de Dordogne en de Lot zijn behoorlijk wat grotten te bezoeken. Gouffre de Padirac is één van de bekendste en spectaculairste. Dit komt omdat er twee zaken van deze grot zeer tot de verbeelding spreken. Ten eerste bestaat de ingang uit een enorm gat in de grond met een doorsnede van meer dan veertig meter en ten tweede stroomt in de grot een rivier, waar je met gondels overheen vaart. Naast de prachtige zalen zijn het deze twee eigenschappen die deze grot zo geliefd maken bij toeristen. ( combineer uw bezoek met Rocamadour )

TIP !! BELANGRIJK : Als het niet mogelijk is om voor meer dan 1 persoon te reserveren dan is het al vol geboekt, kies dan een andere tijd of dag. U kunt het beste uw bezoek aan de groten combineren met een bezoekje aan Rocamadour wat maar 15 minuten verder rijden is.

U krijgt daar een gratis audio set met een nederlands gesproken gids die u alles verteld over de history van deze prachtige grotten.

via ''deze link'' hieronder kunt u zelf eenvoudig reserveren wel moet u voor de tickets een login registratie aanmaken. u kunt op de website ook kiezen voor de Engelse taal, neem een vest of een trui mee het is in de grotten te koud voor een t-shirt. www.gouffre-de-padirac.com