Boekingskalender

Bekijk hier of deze woning nog vrij is en check de prijs via online reserveren

Holidayhome Poujol , geschikt voor 6 personen 

Zeer comfortabel groot vakantiehuis met prive terras en prachtige uitzichten.


Ons meest geliefde vakantiehuis is weer beschikbaar voor verhuur, met zijn overvloed aan ruimte, rust veel licht en gezelligheid. Talloze gasten hebben de  sfeer van deze woning ervaren, vooral wanneer ze via de tuindeuren vanuit de woonkamer naar het overdekte terras konden gaan. Ons ruime terrein garandeert privacy en ongestoord genieten. 

Verscholen onder majestueuze bomen van Poujol biedt dit vakantiehuis niet alleen verkoelende schaduw, maar ook het gevoel van een verblijf in een natuurreservaat, waar het geluid van de natuur nog volop te horen is. Voor gezinnen met kinderen en het gebruik van een grote tuin is dit een veilige en vermakelijke omgeving, waar zowel ouders als kinderen volop kunnen genieten. Neem gerust een kijkje en lees de beoordelingen van andere gasten, die hun ervaringen op deze bijzondere plek hebben gedeeld.

 Holidayhome Poujol , geschikt voor 4 max. 5 personen

Ontsnap naar Comfort en Natuurlijke Schoonheid in Gite Poujol

Op zoek naar een comfortabel vakantiehuis voor uw gezin, waar u samen met uw drie kinderen kunt genieten van onvergetelijke momenten? Dan is Gite Poujol de perfecte keuze voor u.

Word 's ochtends wakker met de zon die door de ramen schijnt in een oase van rust en op 10 minuten afstand bij de bakker de echte Franse stokbroodjes kunt kopen. 

's Avonds, na een dag vol avonturen, kunt u ontspannen op het terras met een goed glas wijn en luisteren naar de betoverende geluiden van de natuur om u heen. Hier ervaart u de ware essentie van rust en stilte, een zeldzame ervaring in de hedendaagse wereld.

We kijken ernaar uit om u en uw gezin te verwelkomen in onze oase van rust.

Holidayhome Poujol ,   geschikt voor 2 personen

Bent u op zoek naar een authentiek Frans ingericht vakantiehuis, met sfeer en romantiek, waar u samen met uw partner kunt genieten van een rustgevende vakantie? Dan nodigen wij u van harte uit om onze verbouwde paardenstal te ontdekken.

Gelegen in een prachtig natuurgebied, waar de rust en ruimte nog voelbaar zijn, biedt onze verbouwde paardenstal een idyllische toevluchtsoord voor koppels die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Neem even de tijd om onze verbouwde paardenstal te verkennen en ontdek de magie van een vakantie die doordrenkt is met romantiek en authenticiteit

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf onvergetelijk te maken.

          Mobile-Gite Poujol geschikt voor 6 personen

We nodigen jullie van harte uit om de alledaagse drukte achter je te laten en jezelf onder te dompelen in de serene pracht van Mobile-Gite Poujol. Gelegen te midden van weelderige natuur, waar het geluid van de vogels en het zachte ruisen van de bomen de soundtrack vormen van jouw vakantie.

Stel je voor, een plek waar de tijd lijkt stil te staan, waar de horizon zich uitstrekt over uitgestrekte velden en een glinsterend meer. Dit is waar rust en ruimte een nieuwe betekenis krijgen, waar elke zucht van de wind je ziel kalmeert en je geest verfrist.

Op ons sfeervolle terras kun je genieten van deze rust, vergezeld van een goed glas wijn, ondergedompeld in de warme gloed van de Franse cultuur. Laat de zorgen van alledag achter je terwijl je de prachtige zonsondergangen bewondert en de sterrenhemel boven je hoofd bewondert.

Mobile-Gite Poujol belooft een plek te zijn die je niet snel zult vergeten, een oase van rust en schoonheid waar je hart thuis zal komen.

We kijken ernaar uit om deze bijzondere ervaring met jullie te delen.

Stuur ons een mail

Wij beantwoorden uw mail meestal direct.