reviews
Vul een subtitel in

Schrijf en bekijk hieronder de reviews

Wij zouden het zeer op prijs stellen als jullie de ervaringen van de vakantie willen delen met nieuwe gasten, jullie reacties zijn voor ons de beste reclame, alvast harttelijk bedankt.

wij zullen a

Lees hieronder de Rieviews

wat vonden eerdere gasten van hun vakantie in Holidayhome-Poujol

Mijn Wijnblog

Bedankt Paskal en Layla voor het verzorgen voor het verzorgen van een feestelijke maaltijd en de opening van ons mini restaurantje holidayhomepoujol. Wij en onze gasten hebben er van mogen genieten en waande ons heel even in Koninklijke sferen.

Montfermier - Midi Pyrenees - Frankrijk (03/08 - 10/08)

Daar lig ik dan, zachtjes wiebelend in de hangmat met zoemende bijtjes, tjirpende vogeltjes en krekels. Rond mij bomen en moestuinen en daarachter strekt zich het vredige heuvellandschap van de Midi-Pyrenees. Vanmorgen genoten van Luuk die aan het zwemmen was in het aan het erf grenzende meertje en daarna zelf van de stralende zon en een duik in het zwembad. Dit is de vierde stop, in Montfermier en we verblijven hier een week.
https://www.holidayhomepoujol.com/

Tijdens onze aankomst worden we blaffend begroet door hond Valerie, wat later de vakantieliefde van onze Luuk blijkt te zijn. De eigenaren Jos en Anke ontvangen ons allerhartelijkst en hadden ons vooraf al aangeboden om op de dag van aankomst voor een avondmaaltijd zorg te dragen. Dankbaar maken we hier gebruik van en er wordt een heerlijke gegrilde kip voorgeschoteld met verse salade, friet en meloen gewikkeld in ham.

Het huisje waarin we verblijven is voor 6 personen en heeft 3 aparte slaapkamers, een heel gezellige veranda en een grote tuin. Daarnaast is er nog een huisje voor 4 personen, het privéhuis, een stal met 2 paarden, een zwembad met voldoende ligstoelen, een mini restaurantje en een meer waarin gevist kan worden (of door de honden in gezwommen). Précies wat we wilden en waar we op hadden gehoopt, dit is nog eens genieten op zijn Frans!

Voor de boodschappen gaan we naar een grote markt in de buurt, waar allerlei mensen uit de omgeving verse producten aanbieden. Met tassen vol heerlijkheden komen we terug, we kunnen nu al niet wachten totdat Paskal de barbecue aansteekt! Ontspannen nemen we
plaats op de veranda of in de tuin en genieten van een goed boek gepaard met een heerlijk glas wijn. Onze (schoon)ouders hadden hun vorige stop in Beaune, waarbij zij een bezoek brachten aan Olivier Leflaive: Vignes, Vins, Hôtel et Restaurant. Wij even massel! We genoten van de Chardonnay Saint Romain en Pinot Noir Monthelie 1er Cru.

Tijdens het verblijf genoten we voornamelijk van het zwembad, de tuin en de veranda; het was immers met rond de 33C prachtig weer.

Op de laatste avond heeft Paskal beloofd te koken voor de eigenaren van de gîtes en de "bewoners" van de andere gîte. Familie van de eigenaren uit Nederland waren over, dus we hadden een gezellige lange tafel met 13 personen! Het diner was ter ere van de opening van het mini-restaurantje aan het zwembad. Met elkaar genoten we van heerlijk eten, een overdaad aan wijnen en hadden we goede gesprekken. Een avond waarvan je hoopte dat deze nooit voorbij zal gaan..

Lees het complete verslag van Layla op facebook: https://www.facebook.com/MijnWijnblog/posts/2349081855410757?__tn__=K-R

Familie de Graaf

start datum van uw vakantie: 25-08-2018
Hallo Jos en Anke, Bij ons thuis wordt er nog steeds over jullie gesproken. We hebben dan ook een geweldige vakantie gehad bij jullie in de Franse Tarn et Garrone. De rust, het Franse platteland, de prachtige dorpjes, de slingerwegen. Prachtig ! Gewoon even vissen aan het meertje, geen campingdrukte, het ruime, mooi ingerichte vakantiehuis (met wifi voor de kinderen!!) het heerlijke zwembad, de pizza's van Jos, jullie gastvrijheid, het mooie weer.
Een geweldige herinnering!
We hebben een supervakantie gehad bij jullie. Een aanrader voor iedereen !Groeten van Aaldert en Evelina, Mettari, Nathan, Jenthe en Jade.

Cor en Maria

                                                               start datum van uw vakantie: 2018-09-23
We hebben weer een heerlijke week vakantie gehad dit was onze tweede keer hier en weer heerlijk genoten super mooi weer gehad een dagje Rocamadour ballon festival gehad wat was dat mooi we hebben de stad Toulouse bezocht ook zeker de moeite waard we komen gauw weer terug groetjes Cor en Maria

Sandra, Pien en Ad

start datum van uw vakantie: 2018-08-11

Gite Poujol is een uitstekende uitvalsbasis om de vele leuke plekjes in de nabije omgeving te ontdekken. Er worden markten, braderies, marche gourmandes georganiseerd, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Daarnaast is de omgeving bijzonder mooi.Gite Poujul zelf was goed thuiskomen! De gite is zeer compleet en smaakvol ingericht met een prachtig terras en privacy. 

Wij hebben een geweldige vakantie gehad!Jos en Ank, bedankt voor jullie gastvrijheid! 

Danny, Wilma en de kids

start datum van uw vakantie: 2018-07-27

Wat hebben wij genoten van jullie paradijs.
Prachtige ligging en de kids missen het zwembad en de paardjes nu al. Die hebben zich prima kunnen vermaken.
De grote gite was geweldig en kompleet. Prima huis waar je een echt vakantiegevoel van krijgt. De omgeving is geweldig. Rustig, mooi, veel natuur en de supermarkten zijn prima te vinden. Diverse plaatsen en dorpjes bezocht waaronder kasteel Bruniquel en de Penne waren een geweldige ervaring. Wat een prachtig uitzicht! Zeker een aanrader. De gastvrijheid van Jos en Anke is geweldig te noemen.
De pizza's van Jos waren overheerlijk en de zelfgemaakte taarten van Anke waren een erg leuke verrassing. Super lekker! Al met al een geweldige vakantie gehad!
Super bedankt! Groetjes Danny, Wilma, Delano en Kimberly Blok Met vriendelijke groet,

Bert en Lisbeth 

start datum van uw vakantie: 2018-04-21

Beste Anke en Jos, we zijn alweer een week thuis en denken met heimwee terug aan de vakantie in jullie Gite. Wat een goede plek was het en wat een mooie omgeving. Jullie hebben met jullie gastvrijheid ons echt "thuis" laten voelen. De Gite was dik in orde, een terras met een geweldig uitzicht, alle faciliteiten aanwezig, nachtegalen die zongen en verwend worden met een heerlijke cake en pizza's. Het beeld en in dit geval de werkelijkheid van de ideale vakantie. Met de, qua weer, wat minder mooie dagen waren de mogelijkheden om in de omgeving rond te kijken talrijk en divers en zelfs de conditie is optimaal gebleven door een flinke pot tafeltennis. Wij hopen dat bij jullie alles okay is en we bedanken jullie nog eens voor de jullie hartelijkheid en geweldige dienstverlening. Hopelijk tot een volgende keer. Lisbeth Liebermann, Anita Molenaars en Bert Jansen 

Henricus, Joke en Emma 

start datum van uw vakantie: 2018-04-21

Wij hebben 2 fantastische weken gehad in de kleine Gite. We hebben genoten van de rust, omgeving en gastvrijheid van Anke en Jos. De omgeving is prachtig. We hadden hier in Nederland al een planning gemaakt voor uitstapjes met name voor Emma (4 jaar). Maar Emma heeft zich zo goed vermaakt buiten bij de Gite zelf, dat het wat haar betreft niet nodig was om uitstapjes te maken. In de omgving is er veel voor kinderen te doen ( voor groot en klein).Anke en jos enorm bedankt voor weer 2 weken gastvrijheid en voor de overheerlijke Pizza.
Een knuffel van Emma voor Valerie en voor jullie
Liefs, Henricus, Joke en Emma

Pauline en Ben

                           start datum van uw vakantie: 2017-09-17


Wij hebben van de schitterende en sfeervolle locatie, prachtige en rustieke omgeving, zon, natuur, cultuur, karakteristieke Franse dorpjes, onnavolgbare gastvrijheid, van de heerlijke pizzas en zeer gemoedelijke gezelligheid van Jos en Anke genoten en geven als beoordelingsfactor een TIEN! Wij zullen deze vakantie aan onze herinneringen toevoegen en hopen, dat ons een dubbel leven beschoren zal zijn, want WIE VAN ZIJN HERINNERINGEN GENIETEN KAN, LEEFT 2 KEER! Lieve Anke en Jos, HARTelijk bedankt voor alles en alle goeds toegewenst voor jullie toekomst!
Pootje voor Valerie!

Vivienne  en Marc 

start datum van uw vakantie: 2017-08-06

 

Als rasechte Brabanders weten wij wat gastvrijheid en hartelijkheid betekent. Nou, Anke en Jos daar daar niet voor onder. We voelden ons meteen helemaal thuis. De communicatie vooraf en ook tijdens het verblijf wat super. Geen vraag was te veel.We hebben met onze drie kinderen genoten van het heerlijke weer en de rust. Het zwembad en het huisje waren super schoon. De visvijver werd dagelijks twee keer bezocht.Nogmaals dank voor de heerlijke korte vakantie!

fam. van Soeren 

start datum van uw vakantie: 2017-08-06

we hebben 2 fantastische weken gehad in de kleine gite we hebben prachtige plekjes bezocht en genoten van de lokale bevolking heerlijk gegeten. Ook de pizza's van Jos waren heerlijk.

Van de gastvrijheid van Anke en Jos hebben we ook erg genoten. We gaan er zeker nog een keer terug.

Simone Remco en de kinderen 

start datum van uw vakantie: 15-07-2017

Wij kijken terug op een heerlijke vakantie! Wij hebben voornamelijk buiten geleefd en hebben genoten van de veranda, waar je heerlijk kunt zitten en lekker buiten kunt eten! Het is een mooie, rustige plek en er is genoeg te doen in de directe omgeving! Ook de kinderen (leeftijd 9 en 11) hebben een super vakantie gehad. We hebben ons zeer welkom gevoeld, ons goed vermaakt en vinden dit huis en deze plek zeker een aanrader!  Wij willen jullie bedanken voor jullie gastvrijheid en meeleven/meedenken! We gaan kijken of het lukt Jullie horen nog van ons.

Fam. Diks Ronald, Mirjan, Menno & Eline 15-07-2017 

Datum: 04-08-2017 19:26
                                                                                   
In juli verbleven wij 2 weken bij Anke en Jos in hun 4/5 persoons gite. De knusse en leuk ingerichte gite is van alle gemakken voorzien, zelfs een vaatwasser was aanwezig. (Dit kon rekenen op goedkeurende geluiden van de kinderen :)). Op de ruime veranda was het heerlijk vertoeven. 's Ochtends een lekker zonnetje , in de middag lekker schaduw en 's avonds bleef de warmte er lekker onder hangen. Het aan de andere kant van het huis gelegen zwembad was keurig schoon en lekker van temperatuur. Je deelt het met de huurders van de andere gite, maar er was altijd ruimte genoeg en ook waren er altijd genoeg stoelen aanwezig. Op dinsdag en vrijdag maakt Jos op bestelling pizza in zijn zelf gebouwde pizzaoven bij het zwembad. Geloof ons, als je die eenmaal geproefd hebt wil je die kleve dingen van de pizzakoerier niet meer. Voor vragen en eventueel het reserveren van uitstapjes konden wij altijd bij Anke en Jos terecht. Kortom wij hebben genoten van ons verblijf in Poujol. Dit is zeker een vakantiebestemming die voor ons in aanmerking komt om nogmaals te bezoeken. Anke en Jos bedankt voor jullie gastvrijheid.
                                                             Groeten van Ronald, Mirjan, Menno & Eline

van : Leen, Renaud, Noah en Seth 01/07/2017

Het is er eindelijk van gekomen de reviews te posten. Alleen zijn wij eigenlijk vreselijke schrijvers, we leggen het liever uit in beeld Wij zijn heel goed thuisgekomen, heel vlot! Wij willen jullie ook graag nog eens bedanken voor onze fijne vakantie! Jullie hebben een prachtig stukje natuur en rust. Heel fijn dat de nieuwe gasten het ook naar hun zin hebben, maar daar twijfelden wij zeker niet aan!

"Onze vakantie brachten we door in een prachtig gelegen huisje, midden in het groen en heel heel rustig.
Helemaal waar wij naar opzoek waren. Bij mooi weer is het fijn te vertoeven aan het zwembad, op je eigen terrasje of in je eigen privé-tuintje. Bij minder goed weer is er veel te ontdekken in de omgeving.
Wat je ook maar nodig zou hebben, kan je makkelijk aan de eigenaars vragen, zij zijn behulpzaam en heel vriendelijk. De pizzaservice is ook echt een aanrader!"

Heel veel groetjes en het aller aller beste gewenst!

VAN : BART - FEMKE - 01-09-2016

Dit huis in holidayhomepoujol was fenomenaal. Een indrukwekkend mooie locatie met prachtig uitzicht, een extreem authentiek en karaktervol huis en een tuin zo mooi en romantisch als uit een Franse jaren 60-70 film met prachtig overhangende bomen en een diversiteit aan leuke plekjes en hoekjes in de tuin, alsmede een prachtig en erg sfeervol overdekt terras op een vliering. Het huis staat op een plek in de eeuwigheid in ene wonderschone regio waar veel te zien is. De dagen kunnen er door de stilte eindeloos duren en de rust is onbeschrijflijk. Daar komt nog bij dat gastheer en - vrouw onbeschrijflijk gastvrij zijn en voor alles klaar staan en zeer betrokken zijn, terwijl ze toch alle privacy en ruimte aan de bezoeker laten. Niet eerder werd er zo goed gezorgd. Alleen al het ervaren van zonsopgang en zonsondergang is op deze plek elke dag weer een prachtige ervaring. Misschien het mooiste en leukste vakantiehuis waar wij ooit verbleven. Het enige nadeel van het huis is dat je bij vertrek er eigenlijk wil blijven wonen.

VAN : BAUKE AARDEMA - 27-08-2016 

2016 was een top vakantie voor ons ! Mooie ruime gite ( de 6 persoons ) aan het eind van een doodlopende weg (rust!), met voor een gite een ruime keuken, badkamer en slaapkamers, heerlijk groot veranda om te vertoeven. Leuke shone! zwembad waar de kinderen ( 6 en 8 ) zich optimaal hebben vermaakt. Zeer rustig gelegen, maar binnen een kwartier zit je op de snelweg, op weg naar je dagje uit. Kan zo wel even doorgaan, maar we zijn vol lof. En Last but not least, natuurlijk de eigenaren Jos en Anke...2 heerlijke lieve mensen waar je je direct welkom en huis bij voelt, staan altijd voor je klaar , met praktische dingen, tips, en weetjes over het leven in FR waardoor je direct wel de boel in NL wil verkopen en...... Jos en Anke bedankt en misschien tot ziens ! Mvg, Bauke, Leontien, Sven en Liset Aardema, en Opa en Oma Aardema

VAN: BRAM LUYTEN - 17-08-2016 

Eerder toevallig zijn we last minute met onze twee kids terecht gekomen in het vakantiehuisje Pujol. Ook al was het een gok voor ons, we hebben het ons vanaf de eerste minuut tot de laatste nooit beklaagd! Een warme ontvangst en we voelde ons onmiddellijk thuis in het verzorgde en charmante vakantiehuisje. De ligging was perfect. In een Oase van rust en toch zeer centraal gelegen, ideaal voor verschillende dag uitstapjes naar de charmante dorpjes in de streek! We konden steeds beroep doen op de ervaring en tips die we van de sympa eigenaars Jos en Anke meekregen! Voor onze kinderen was het heerlijke zwembad een absolute surplus! Ik kan iedereen die zich heerlijk en in alle rust wenst onder te dompelen in Zuid-Franse sfeer, dit fijne adresje aanbevelen

VAN: LAURA GOVERTS-03-08-2016

Laura Goverts Beoordeling Recensie geplaatst op google met * * * * * 3 aug. 2016 Prachtige, smaakvol ingerichte gites in rustige landelijke omgeving Tarn et Garonne, waar veel te doen is. Vriendelijke, enthousiaste en behulpzame eigenaren.

VAN : INGE OTTEN EN FAM.-15-07-2016

Datum: 15-07-2016 09:06 Naam: Inge Otten E-mail: otten.inge73@gmail.com datum van uw vakantie: 02/07/2016 -9/07/2016 Bericht: Ideale plek om je batterijen terug op te laden, heerlijk rustig. Huisje precies zoals omschreven. Vriendelijke en gedienstige ontvangst.

VAN: SALAHDIN EL GOUY - 09-07-2016

Beste Jos en Anke We zijn gisterenavond rond 23.00uur goed aangekomen. Gelukkig geen lange files. Namens het hele gezin wil ik jullie bedanken voor de leuke vakantieweek die we bij jullie mochten houden. Mijn vrouw en ik zijn lekker bijgekomen van de rust en de kinderen hebben zich prima vermaakt, het zwembad de trampoline de hangmat en de paarden waren leuke bezigheden. En ook bedankt voor de heerlijke pizza's! Heerlijk plekje om tot rust te komen en de omgeving te bezichtigen Ben tevreden dat het een geslaagde week was. Bedankt! Groetjes Van ons allemaal 

annoniem 25-07-2015

Cijfer: 8.9 Impressie: "Prachtige omgeving, leuke mensen en fijn om te zijn." Pluspunten: "Omgeving, bedden, natuur en Jos en Anke weten de mooiste plekjes te vinden zodat je niks mist aan dit prachtige gebied. Mooie dorpjes op 20 minuten rijden. Echt terug in de tijd. Een aanrader voor mensen die van natuur houden en lekker willen genieten van het Franse leven."  

VAN: FAM. GERSSEN-NEELS - 07-07-2015

Impressie: "Rustig en mooie omgeving." Pluspunten: "Afgelopen zomer heerlijk drie weken genoten in Poujoul, het geweldige huis, de mooie omgeving, de heerlijke tarte tartin van Anke, de lieve paardjes, het warme welkom, de fantastische avonden, het super mooie vismeer, kortom een en al lof. Dank jullie wel lieve, lieve Anke en Jos dat jullie ons wilde laten meedelen in jullie paradijsje. Dikke kus en tot de volgende keer. Ps de foto's volgen nog."  

VAN: JEANNE HEEZEN - 23-06-2015

Reisgezelschap: Met gezin Cijfer: 8.8 Impressie: "Rust, gastvrij, prettig ingericht, prive." Pluspunten: "Veel privacy, mooie buitenruimte, gastvrij, gezellig ingericht."